dimecres, 22 de febrer del 2012

Document Millorat (SCRIBD)

En aquest article us ensenyaré el treball que vai fer amb LA TROBADA D'AMICS DEL GIMP.
És un treball on 2 persones i jo vam recollir totes les pràctiques dels alumnes de Informàtica. El que ens va manar el professor era ajuntar en un sol fitxer totes les pràctiques dels alumnes, que per cada alumne n'hi havia 3. Vàrem tindre que posar-ho tot en ordre; els títols, la lletra, retocar i afegir epígrafs, retallar captures de pantalla, enllaços... per a que el treball quedés perfecte.
A l'inici hi ha la portada amb una imatge de l'eina que vam utilitzar en les pràctiques. A continuació un índex automàtic que es fa mitjançant els títols del treball, segons siguin Titol 1, Titol 2, Titol 3... Per acabar, totes les pràctiques, enumerades automàticament, per tal de que si borrem algun número es canviïn tots els números automàticament i no tinguem de passar tots els números a mà, ja que resulta molt cansat. A la part final del document i ha l'índex de figures.

Aquest document va resultar difícil, ja que havíem d'anar alumne per alumne i agafar les 3 pràctiques, ajuntar-les i que quedés tot perfecte, ni un sol error, però va valdre la pena fer-ho perquè he aprés molt sobre el Word.

A continuació us adjunto el Document Millorat.

< Document Millorat (TROBADA D'AMICS DEL GIMP). />

1 comentaris:

fsolans ha dit...

T'has equivocat en la manera d'insertar el document. Només s'ha de veure una pàgina i van passant una darrera l'altra però no totes seguides.